Spelregels

Als u bij ons komt met een defect apparaat, kapotte kleding of anderzijds vragen wij u om onderstaande huisregels te lezen alvorens wij tot reparatie overgaan:

 • De activiteiten van het Repair Café worden gratis en op vrijwillige basis uitgevoerd door de aanwezige reparatiedeskundigen.
 • Reparaties worden zo veel mogelijk uitgevoerd door de bezoekers zelf, zo nodig met hulp van de aanwezige reparatiedeskundigen.
 • Noch de organisatoren van het Repair Café, noch de reparateurs zijn aansprakelijk voor schade als gevolg van verstrekte reparatieadviezen of -instructies, voor schade aan de ter reparatie aangeboden voorwerpen, voor gevolgschade of voor andere schade die het gevolg is van activiteiten van het Repair Café.
 • Een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.
 • Voor het gebruik van nieuwe materialen zoals snoeren, stekkers, zekeringen, kant en klare kniestukken of applicaties dient apart te worden betaald.
 • Bezoekers die kapotte voorwerpen aanbieden ter reparatie, doen dat op eigen risico.
 • De reparateurs geven geen garantie op de met hun hulp uitgevoerde reparaties en zijn niet aansprakelijk als voorwerpen die in het Repair Café zijn gerepareerd, thuis toch niet blijken te functioneren.
 • De reparateurs behouden zich het recht voor om bepaalde voorwerpen niet te repareren.
 • De reparateurs zijn niet verplicht om gedemonteerde apparaten die niet gerepareerd kunnen worden, weer in elkaar te zetten.
 • De bezoekers van het Repair Café zijn zelf verantwoordelijk voor het netjes afvoeren van kapotte voorwerpen die niet konden worden gerepareerd.
 • Om lange wachttijden te voorkomen, wordt bij drukte maximaal één kapot voorwerp per persoon bekeken. Voor een volgend voorwerp sluit de bezoeker weer achter in de rij aan.
 • Er kunnen door ons foto’s worden gemaakt voor publicatiedoeleinden in de media. Gezichten kunnen hierop herkenbaar zijn. Wanneer u dit niet wenst wilt u dit aan ons kenbaar maken.

WeggooienMooiNiet

Advertentie

2 reacties op Spelregels

 1. H. Anderiesen-van Proosdij zegt:

  Vraag: Ik heb een koffiezetapparaat van Philips type HF8751 Saeco. Het apparaat is twee jaar oud en valt buiten de garantie. Gezien mijn leeftijd (88 jaar) is het voor mij te zwaar om met dat ding te gaan sjouwen dus zoek ik een oplossing om hem ergens gerepareerd te krijgen. Is het mogelijk dat ik via het repaircafe het apparaat kan laten repareren?
  Bij voorbaat mijn hartelijke dank.

  • Goedemorgen mevrouw Anderiesen,
   Bedankt voor uw bericht. Leuk dat u aan het Repair Café hebt gedacht.
   Voor wat betreft uw vraag: het Repair Café bestaat uit een groep vrijwilligers die samen met de bezoeker defecte apparaten bekijken en, indien mogelijk, repareren. Voor verder contact verzoek ik u, vanwege privacy, het contact formulier in te vullen op deze website (of op de link hierachter klikken: https://repaircafenh.wordpress.com/contact/) met daarin uw telefoonnummer en/of e-mail adres.
   Note:
   Overigens, de Philips HD8571 Saeco kent, volgens Philips, een garantie van 2 + 1 jaar. Als u teruggaat naar uw leverancier met de koopbon of afschrift van uw bank kunt u daar een beroep op doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s